Вінницьке підприємство будматеріалів відновило виробництво

Новини Вінниці / Вінницьке підприємство будматеріалів відновило виробництво

Підприємство «Alta-Profil» відновило виробництво будівельних матеріалів у Вінниці. Ці матеріали будівельники використовують в оздобленні та утепленні фасадів приватних будинків.

«Попри складні умови, керівництву вдалося зберегти 72 робочих місця, а отже забезпечити своїм працівникам стабільність та впевненість у завтрашньому дні», - написав у Facebook заступник міського голови Андрій Очеретний.

Незважаючи на складну логістику, на підприємстві оновили обладнання. Це, в свою чергу, дасть можливість виготовлення корпусних деталей для водостічних систем для дахів приватних будинків та інших інфраструктурних об'єктів. Проєкт планують реалізувати вже у липні.

Свою діяльність в «Альта-Профіль» почали понад 15 років тому на Київщині. Потім оселилися у Вінниці. З того часу компанія-експортер фасадних матеріалів перетворилася на повнофункціональне виробництво з широкою дилерською мережею по всій Україні. Через війну умови дистрибуції дещо змінилися і компанія розраховує на відновлення попиту на продукцію на українському ринку. Поки на підприємстві продовжують виконувати замовлення європейських партнерів.

Олеся Рудницька

1 червня, 2022