Вінницькі комунальники готуються до планових робіт по відновленню розкопок після зимового сезону

Новини Вінниці / Вінницькі комунальники готуються до планових робіт по відновленню розкопок після зимового сезону

Вінницькі підприємства, які є основними надавачами комунальних послуг населенню, розпочали підготовку до відновлення благоустрою на місцях розкопок, які проводились під час зими. Ними укладаються угоди з підрядними організаціями на асфальтування та складаються графіки виконання робіт на квітень.

«Це такі підприємства як КП «Вінницяміськтеплоенерго», «Вінницяоблводоканал» та АТ «Вінницяобленерго». Щоправда, зараз є труднощі з виготовленням асфальтобетону. Оскільки у тих містах, де вироблявся бітум, який є необхідним компонентом для виготовлення асфальтобетонних сумішей, зараз ведуться бойові дії. І відповідно порушена логістика», - каже начальник МКП «Адміністративно-технічний центр» Віталій Козак.

Він також розповів, що сьогодні у місті за чотирма адресами проводяться роботи по ліквідації аварійних поривів на мережах тепло- і водопостачання.

«Облводоканал виконує аварійні роботи на вулицях Саксаганського, 9; Пирогова, 129 та пров. Депутатський, 4. А бригада «Вінницяміськтеплоенерго» сьогодні працює по відновленню мережі гарячого та холодного водопостачання в районі будинків на вулиці Дачній, 3-5», - говорить Віталій Козак.

Також він додає, що тривають підготовчі роботи для подальшого планового ремонту тепломережі в районі Костянтиновича,46 - Дмитра Майбороди, 15.

Олеся Рудницька

29 березня, 2022