Вінницькі майстри ремонтують автівки з передової та повертають назад у зону ООС (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницькі майстри ремонтують автівки з передової та повертають назад у зону ООС (ВІДЕО)

Вінницькі майстри з авторемонту рихтують, фарбують і повертають назад у зону ООС автівки з передової. Однин «залізний кінь» вже вирушив на Схід, та ще один — на черзі.

Вінницькі майстри з авторемонту рихтують, фарбують і повертають назад у зону ООС автівки з передової. Один «залізний кінь» вже вирушив на Схід, та ще один — на черзі.

Як повідомив Суспільному майстер Олександр Казмирюк, найчастіше у військових автівках, які він ремонтував пошкоджена паливна система. Усе — через неякісну солярку.

"Потрібно з початку це все вимити. Замінимо все і будемо бачити реальну проблему і над чим потрібно працювати. Найважча поломка — це паливна система. Від нашої солярки все вилітає", — каже Олександр Казмирюк.

Одну машину вже полагодили, інша — на черзі. Лагодять автівки безкоштовно. Гроші на матеріали і запчастини збирає у соцмережах волонтер Денис Романовський.

"Є така волонтерська проблема машин. Їх МО не обслуговує. Це подарунок волонтерів. І ними надалі опікуються або військові, або волонтери власним рахунком. Ми збираємо тільки на матеріали, майстри роблять для нас усе безкоштовно. Тому нам потрібні тільки матеріали і запчастини", — зазначив Денис Романовський.

Відремонтований Hyundai Galloper поїде на Схід сьогодні, 22 червня. А ось Opel — ремонтуватимуть ще місяць, — каже майстер Олександр Казмирюк. Опісля, його теж доправлять на передову.

Ірина Заіковата

22 червня, 2020