Вінницькі спортсмени з таеквон-до ІТФ отримали нагороди на Європейському Чемпіонаті

Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени з таеквон-до ІТФ отримали нагороди на Європейському Чемпіонаті

Спортсмени з Вінниці продемонстрували дивовижні досягнення на Європейському Чемпіонаті з таеквон-до ІТФ у словенському місті Копер. Захопливі поєдинки тривали з 15 по 21 квітня, і вони принесли нашим спортсменам сім нагород.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Вінницької міської ради, у змаганнях взяли участь 750 спортсменів з 32 країн світу. Вінничани здобули одну золоту, чотири срібних та дві бронзові медалі.

Найвищу нагороду, золоту медаль, виборов Дмитро Саботюк у спарингу до 51 кг серед юніорів 16-17 років. Він також став бронзовим призером у категорії "туль 2 дан". 

Трофеї срібного доробку вибороли Тимофій Пузаєнко, Дмитро Сугак та Максим Стерницький у різних категоріях спарингу. Також серед срібних призерів виявилася Аліна Шуткевич.

Бронзовою призеркою стала Анастасія Семенова у категорії "туль 3 дан".

Зауважимо, що з Вінницької області у змаганнях взяли участь 12 спортсменів, яких тренували Тарас Вольський, Богдан Мазур та Олег Барчишен. Як результат, збірна України зайняла друге загальнокомандне місце.

Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени з таеквон-до ІТФ отримали нагороди на Європейському ЧемпіонатіНовини Вінниці / Вінницькі спортсмени з таеквон-до ІТФ отримали нагороди на Європейському ЧемпіонатіНовини Вінниці / Вінницькі спортсмени з таеквон-до ІТФ отримали нагороди на Європейському Чемпіонаті