Вінницькі веслувальники вибороли "золото" на чемпіонаті України

Новини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли "золото" на чемпіонаті України

Спортсмени з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №2 взяли участь у чемпіонаті України з веслувального слалому серед молоді до 23 років. Цьогоріч змагання відбувались у с. Мигія (Миколаївська обл.).

Спортсмени з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №2 взяли участь у чемпіонаті України з веслувального слалому серед молоді до 23 років. Цьогоріч змагання відбувались у Миколаївській області.

Як повідомили на сайті Вінницької мськради, перші місця посіли вихованці спортшколи Валентин Комар, Кирило Кушнір (категорія С-1Ч). 

Валентин Комар та Вікторія Криштафович отримали "золото" у категорії С-2МІХ. А у 3хК-1Ж – Валентин Комар, Кирило Кушнір та Сергій Совко.

Поліщук Богдан, Артюнін Денис та Панченко Георгій посіли перше місце у категорії 3хК-1Ч.

Нагадаємо, що у МДЮСШ №2 функціонують відділення із п’яти видів спорту:  веслувального слалому, веслування на байдарках та каное, спортивного орієнтування, радіоспорту, тхеквондо (ВТФ), веслування на човнах «Дракон».

Новини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли "золото" на чемпіонаті УкраїниНовини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли "золото" на чемпіонаті України