Вінницьку обласну лікарню імені Пирогова очолив Василь Паненко

Новини Вінниці / Вінницьку обласну лікарню імені Пирогова очолив Василь Паненко

Сьогодні, 23 грудня, голова Вінницької облради Вячеслав Соколовий представив колективу Вінницької обласної клінічної лікарні ім.Пирогова нового керівника. На цю посаду призначено Василя Паненка, який раніше очолював обласну дитячу лікарню.

Нагадаємо, понад 12 років «Пироговкою» керував Олександр Жупанов. Йому подякували за багаторічну віддану працю.

«Сьогодні лікарня – найкраща у Вінницькій області. Недарма сюди приїжджають усі міністри. У нас укладено 17 пакетів з НСЗУ. Ми вступаємо в новий рік захищеними, – сказав у свою чергу О.Жупанов. – Головне наше завдання – надання якісної медичної допомоги».

Професійність колективу медзакладу відзначив і Василь Паненко.

«Я не перший рік знаю, як ви працюєте, що ви робите, наскільки важка і важлива ваша праця. Мета у нас одна – підтримувати те, що у нас є, щоб лікарня була найкращою в Україні. І вона такою буде – з таким колективом по-іншому бути не може. Завдання теж у нас єдине – це якісна медична допомога населенню Вінницької області», – сказав новий керівник.

Зазначимо, Василь Паненко закінчив Вінницький медичний інститут ім.Пирогова та Київську національну академію внутрішніх справ. На початку кар’єри він працював дитячим лікарем-хірургом у Вінницькій обласній дитячій лікарні, з 2014-го по 2022 рік був директор «Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні Вінницької облради». Обирався депутатом міськради.

Олеся Рудницька

23 грудня, 2022