Вінницький боксер Олександр Яровий у фіналі престижного турніру переміг діючого чемпіона Азії

Новини Вінниці / Вінницький боксер Олександр Яровий у фіналі престижного турніру переміг діючого чемпіона Азії

У Сербії закінчився один з найбільш престижних міжнародних турнірів «Золота рукавичка Воєводини». Участь у змаганнях брали 170 боксерів з 21 країни світу. Спортсмен з Вінниці Олександр Яровий здобу тріумфальну перемогу.

Про це повідомляють у Федерації боксу Вінницької області. 

До складу молодіжної збірної України увійшов представник боксерського клубу «Золота рукавичка», вінничанин Олександр Яровий. Лідер команди виступав у вазі до 63,5 кг.

Для Олександра жереб на цьогорічному турніру став справжнім випробуванням. На шляху до перемоги боксер переміг представників: Казахстану, Індії, Швеції. У фінальному двобої спортсмен у запеклому поєдинку переміг діючого чемпіона Азії з Індії.

«Без перебільшення, але це був дійсно потужний виступ Олександра. Як найкраще мої слова підтверджують перемоги над такими потужними суперниками, які були на шляху Олександра до золотої нагороди. Загалом змагання пройшли на найвищому організаційному та змагальному рівнях. Цей турнір став черговим етапом підготовки до Чемпіонату світу, який стартує 16 листопада в Іспанії» - відзначив тренер чемпіона Денис Осадчук.

Макс Мельник

21 вересня, 2022