Вінницький планетарій відсвяткував професійний день під звуки саксофону та скрипки

Новини Вінниці / Вінницький планетарій відсвяткував професійний день під звуки саксофону та скрипки

17 березня любителі космосу мали змогу відвідати концертну програму "Космічно-музична феєрія"

У Міжнародний день Планетаріїв, 17 березня, КП ВМР "Дирекція парків та дозвілля територіальної громади", а простіше кажучи Вінницький планетарій, запросив гостей не просто на чергову неймовірно цікаву програму, а на справжнє дійство: подорож космосом під звуки саксофону та скрипки

Юрій Кшивак мелодією скрипки, а Павло Бурський – саксофону нехай і не на довго, але перенесли відвідувачів планетарію у зовсім інший спокійний, мирний світ, що дозволило відпочити душі та серцю від буденних хвилювань.

Вже не вперше Планетарій влаштовує прогулянку космосом під музичний супровід. Це завжди цікава та приємна подія в теплій атмосфері. 

Радимо не пропускати такі захопливі "подорожі" та відвідати навчально-пізнавальні програми планетарію для дітей та дорослих. 

Новини Вінниці / Вінницький планетарій відсвяткував професійний день під звуки саксофону та скрипки Новини Вінниці / Вінницький планетарій відсвяткував професійний день під звуки саксофону та скрипки Новини Вінниці / Вінницький планетарій відсвяткував професійний день під звуки саксофону та скрипки