Вісім адмінматеріалів склали у Вінниці на парочку хуліганів, які вночі намагались вломитися до чужої квартири

Новини Вінниці / Вісім адмінматеріалів склали у Вінниці на парочку хуліганів, які вночі намагались вломитися до чужої квартири

Парочка нетверезих громадян вночі намагалися вдертися до квартири вінничанки та її дітей. Вгамувати хуліганів правоохоронцям вдалося лише силоміць доставивши до відділку.

Сьогодні, 23 лютого, вінницькі охоронці порядку отримали виклик на вулицю Олега Антонова. Заявниця розповіла, що невідомі нецензурно висловлюються, стукають у двері її квартири, в якій вона проживає з малими дітьми. Вночі…

Як вказують у патрульній поліції Вінниччини, прибувши на місце події, інспектори виявили чоловіка та жінку, які вломлювались у двері вінничанки. Патрульні спробували втихомирити хуліганів, проте вони і не думали припиняти правопорушення.

Чоловік та жінка були у п'яному вигляді, поводились зухвало і кричали, порушуючи громадський порядок. Інспектори їх затримали та доставили до відділку поліції.

На кожного з правопорушників патрульні склали ряд адмінматеріалів: за ст. 173 (Дрібне хуліганство), за ч. 1 ст. 182 (Порушення тиші), за ст. 178 (Поява в громадському місці у п'яному вигляді) та за ст. 185 (Злісна непокора працівникам поліції) КУпАП.

Макс Мельник

23 лютого, 2022