Внаслідок нічної атаки БпЛА пролунали вибухи у Львові та на Хмельниччині

Новини Вінниці / Внаслідок нічної атаки БпЛА пролунали вибухи у Львові та на Хмельниччині

Вночі 19 вересня окупанти дронами атакували Львів. З-під завалів складського приміщення дістали двох людей. Жінка не постраждала, а 26-річний чоловік з відкритим переломом кінцівки у важкому стані. На місці влучання виникла пожежа.

За словами мера Львова Андрія Садового, внаслідок удару зафіксували загорання на промисловому складі.

«Всі відповідні служби виїхали на місце», - вночі зазначив Садовий.

Вибухів було багато. Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомляв про роботу сил протиповітряної оборони.

Пошкоджено 3 складські будівлі з подальшим загоранням на площі 9 тис. 450 м кв. Ліквідація пожежі досі триває. Очільник ОВА Козицький наголосив, що окупанти вдарили по звичайних промислових складах. Нічого військового там не зберігали.

Щодо Хмельницької області, то перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін повідомив, що в регіоні пролунали звуки вибухів.

«Працюють сили ППО», - заявив він.

У Дніпропетровській області вибух підтвердив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

P.S. Під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка, який працював на складі, – Садовий.

Склади належать гуманітарній місії «Карітас-Спес Україна». В них зберігалися побутова хімія та вікна.

Новини Вінниці / Внаслідок нічної атаки БпЛА пролунали вибухи у Львові та на Хмельниччині Новини Вінниці / Внаслідок нічної атаки БпЛА пролунали вибухи у Львові та на Хмельниччині Новини Вінниці / Внаслідок нічної атаки БпЛА пролунали вибухи у Львові та на Хмельниччині Новини Вінниці / Внаслідок нічної атаки БпЛА пролунали вибухи у Львові та на Хмельниччині Новини Вінниці / Внаслідок нічної атаки БпЛА пролунали вибухи у Львові та на Хмельниччині Новини Вінниці / Внаслідок нічної атаки БпЛА пролунали вибухи у Львові та на Хмельниччині
Олег Верлан

19 вересня, 2023