Вночі у Вінниці патрульні затримали двох ймовірних грабіжників

Новини Вінниці / Вночі у Вінниці патрульні затримали двох ймовірних грабіжників

В ніч з 17 на 18 червня у Вінниці в районі Барського шосе двоє чоловіків побили людину та відібрали в неї мобільник. Постраждалому вдалось швидко повідомити про інцидент патрульним. А далі зловмисники самі себе виказали…

В ніч з 17 на 18 червня у Вінниці в районі Барського шосе двоє чоловіків побили людину та відібрали в неї мобільник. Постраждалому вінничанину вдалось швидко повідомити про інцидент патрульним. А далі зловмисники самі себе виказали…

Як повідомляють в управлінні патрульної поліції Вінницької області, факт пограбування зафіксовано близько опівночі. Прикмети нападників постраждалий надав правоохоронцям, які обстеживши район, зустріли схожих за описом чоловіків.

Під час спілкування з патрульними сп’янілі чоловіки поводилися зухвало та вживали нецензурну лайку. Як наслідок, їх затримали. Згодом постраждалий впізнав правопорушників і свій телефон, який в них знайшли.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події. Кримінальне провадження відкрито за фактом пограбування (стаття 186 КК України).

Макс Мельник

19 червня, 2019