Впіймав понад 245 кілограмів риби: браконьєр з Вінниччини «відзначився» на Хмельниччині

Новини Вінниці / Впіймав понад 245 кілограмів риби: браконьєр з Вінниччини «відзначився» на Хмельниччині

Зухвалий випадок браконьєрства зафіксували на Хмельниччині. «Відзначився» житель Вінницької області. Чоловік на ставку в урочищі «Маяк» поблизу селища Віньківці розставив 16 сіток загальною довжиною 240 метрів і виловив понад 245 кг риби - карасі, коропи, судаки, лящі та соми (загалом 476 екземплярів). Загальна сума нанесених довкіллю збитків – 25,6 тисячі гривень.

Зухвалий випадок браконьєрства зафіксували на Хмельниччині. «Відзначився» житель Вінницької області. Чоловік на ставку в урочищі «Маяк» поблизу селища Віньківці розставив 16 сіток загальною довжиною 240 метрів і виловив  понад 245 кг риби - карасі, коропи, судаки, лящі та соми (загалом 476 екземплярів). Загальна сума нанесених довкіллю збитків – 25,6 тисячі гривень.

Справу вінничанина розглядали у Віньковецькому районному суді. Завершилось усе тим, що суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим.

Як повідомляє пресслужба Хмельницького апеляційного суду, тепер вінничанин має заплатити 17 тисяч гривень штрафу. У нього також конфіскували рибальські сіті та гумовий човен. Рибу ж, як йдеться у матеріалах справи, живою випустили у ставок.   

Сергій Маламура

30 квітня, 2021