Вулицями Бару та передмістя поліцейські автівки з мігалками переслідувала втікача: хибним вибором водія став тупик

Новини Вінниці / Вулицями Бару та передмістя поліцейські автівки з мігалками переслідувала втікача: хибним вибором водія став тупик

У Барі Вінницької області 15 вересня місцеві мешканці стали свідками погоні поліцейських автомобілів за Toyota Аvensis. «Втікач» спершу намагався втекти від переслідувачів з мигалками, кружляючи вулицями міста, а потім вирішив сховатися в одній з вулиць селища Бар, розташованому поруч… Тупик виявився хибним вибором втікача.

Про погоню повідомив поліцейський громади Владислав Карий.

За його дописом, об 11.30 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля Toyota Аvensis порушує правила дорожнього руху.

Поліцейський офіцер громади спільно із патрульними ГРПП отримали орієнтування та помітили легковик на в'їзді у місто. Правоохоронці вирішили зупинити авто.

Водій спочатку зупинився, а потім почав втікати. Переслідування тривало близько 20 хвилин.

«За цей час втікач неодноразово порушив правила дорожнього руху, тричі створив аварійну ситуацію. На неодноразові вимоги про зупинку не реагував.

Водій двічі проїхав центр міста, а потім виїхав на виїзд та звернув у сторону Балок й направився у селище Бар. Там він ще трохи поїздив місцевими вуличками, а потім заїхав у вулицю без виїзду. Там його наші правоохоронці вже й впіймали», - вказує поліцейський.

Водій не перебував у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

За перегони з поліцією та за інші правопорушення водію загрожує штраф та позбавлення права керування транспортними засобами.

Поліція склала шість протоколів, а саме: за невиконання вимоги про зупинку, за створення аварійної обстановки та об'єднану постанову за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки. Матеріали справи направили до суду.

Усю картину подій поліції допомогли відтворити камери, що розміщені на поліцейських автомобілях та камери відеонагляду на вулицях міста.