Вибухова стендап-вистава «Про що мовчать чоловіки» 21 січня у Вінниці

Новини Вінниці / Вибухова стендап-вистава «Про що мовчать чоловіки» 21 січня у Вінниці

Про любов і побут, сварки і примирення, буденне і наболіле... Про сімейне життя, як воно є!

У суботу розкаже вінничанам один із найталановитіших українських акторів сучасності - цьогорічний номінант Шевченківської премії, зірка фільму «Довбуш» та Івано-Франківського національного театру ім. І. Франка Олексій Гнатковський.

21 січня о 19.00 у концерт–холі «Mont Blanc» будемо насолоджуватися вибуховою стендап-виставою для дорослих «Про що мовчать чоловіки».

- Я мав би записати пафосний ролик, та просто дуже скромно скажу, що це найкрутіша комедія, яка тільки може бути у вашому житті! – запрошує Олексій Гнатковський. - І якщо ви на неї не потрапите, ви будете кусати собі руки – можливо, навіть по лікті! Тому 21 січня приходьте о 19.00 у «Mont Blanc»! Буде дуже круто! Я обіцяю, що ви отримаєте задоволення!

«Про що мовчать чоловіки» - це сучасна, яскрава і мегавесела вистава, у якій примиряються дві галактики, два космоси - Чоловік і Жінка.

Хочете дізнатися, що пов'язує пару у стосунках на думку сильної статі? Яка незрима сила часом підштовхує нас один до одного, а потім роз'єднує? Вистава дає можливість подивитися на себе з боку й побачити, що у кожній родині двох унікальних людей відбуваються до болю знайомі речі.

Все, про що мовчать чоловіки, Олексій Гнатковський розкаже на прикладі власних сімейних стосунків.

Ви дізнаєтеся, чому чоловіки жартують над горезвісною «жіночою логікою» і чому бояться цієї ірраціональності. А головне – неодмінно переглянете пріоритети, зміцните сімейні стосунки і полюбите один одного з новою силою!

Вистава поставлена за п’єсою американського коміка і психолога Роба Беккера «Defending the Caveman», що стала суперпопулярною із найпершого показу у 1995 року. Зважаючи на шалений успіх, навіть одну з вулиць Нью-Йорка перейменували на «Дорогу Печерної людини» (аналог назви п'єси).

П’єса перекладена 35 мовами та отримала чимало відзнак, зокрема: рекорд за тривалістю у форматі шоу одного актора, більше 700 перформансів на Бродвеї, успіх у 45 країнах, понад 8 мільйонів глядачів.

Крім цікавого і близького усім сюжету, особливість вистави «Про що мовчать чоловіки» у тому, що вона презентується в новому форматі та абсолютно відходить від класичних жанрових традицій.

«Про що мовчать чоловіки» побудована за правилами нового жанру — стендап.

Тож глядачів окремо вражає ще й неймовірна форма найближчого контакту із актором. Здається, що він говорить і звертається не просто до кожного, а – саме до вас!

Приходьте у суботу, 21 січня, о 19.00 у концерт–хол «Mont Blanc» на сучасну і мегавеселу виставу «Про що мовчать чоловіки»!

Ви відчуєте суцільний сплеск позитивних емоцій, а також долучитесь до доброї справи. Адже частина коштів із продажу квитків буде передана на підтримку захисників.

- Із перших днів повномасштабного вторгнення команда «Про що мовчать чоловіки» спільно з «Фондом України» долучилися до купівлі дуже багатьох одиниць професійної техніки для наших військових, - розповідає Олексій Гнатковський. - І ми зараз вирішили відновити показ наших вистав з двох причин: по-перше, нам потрібна допомога для зібрання коштів для ЗСУ, а, по-друге, нам потрібна розрядка для нашого мозку - знову ж таки, щоб ми вміли правильно працювати на нашу економіку і для нашої країни. Тому я запрошую вас на виставу «Про що мовчать чоловіки» 21 січня і ми разом зробимо багато добрих справ! Слава Україні!

Квитки на виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у готелі «Франція», театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, Royal pub, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».