Вихованець вінницького футболу Віктор Циганков оформив дубль за збірну України (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вихованець вінницького футболу Віктор Циганков оформив дубль за збірну України (ВІДЕО)

У матчі третього туру групового раунду відбору Євро-2020 7 червня у Львові лицем до лиця зійшлися збірні України та Сербії. Розгром балкарців розпочав вихованець вінницького футболу Віктор Циганков, батько якого раніше обороняв ворота місцевої «Ниви».

У матчі третього туру групового раунду відбору Євро-2020 7 червня у Львові лицем до лиця зійшлися збірні України та Сербії. Розгром балканців розпочав вихованець вінницького футболу Віктор Циганков, батько якого раніше обороняв ворота місцевої «Ниви».

Збірна України видала феноменальний поєдинок. 5:0! Ще кілька разів рефері не призначив стовідсоткові пенальті у бік воріт сербів. Вперше В. Циганков забив на 26-ій хвилині, вдруге – на 28-ій.  

«Атмосфера у Львові просто фантастична, грати тут - суцільне задоволення, - сказав після матчу вінгер «Динамо» і збірної. - Хочу подякувати нашим уболівальникам. Сподіваюся всій країні сподобався результат, якого ми досягли».

Щодо свого вкладу в загальний успіх, Циганков зазначив, що «моя справа - виходити і показувати, що можу грати в збірній».

«Я намагався грати сьогодні в той футбол, в який вмію, і виконувати завдання тренера. Думаю, всі чудово знають, яка у Сербії команда. Просто ми сьогодні дуже добре зіграли, виконали завдання тренерського штабу і перемогли з розгромним рахунком», - підкреслив півзахисник.

Макс Мельник

8 червня, 2019