Викинув тіло на вулицю, а закривавлений одяг спалив: розборки двох пенсіонерів на Вінниччині закінчились жорстоким вбивством

Новини Вінниці / Викинув тіло на вулицю, а закривавлений одяг спалив: розборки двох пенсіонерів на Вінниччині закінчились жорстоким вбивством

На вулиці у місті Гнівань ввечері 22 січня перехожий побачив закривавлене тіло чоловіка. Незабаром поліція знайшла того, хто причетний до жорстокого вбивства. Ним виявився 70-річний місцевий житель.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, загинув 68-річний гніванчанин. Причетного до вбивства знайшли вдома.

За інформацією слідства, під час спільного вживання алкоголю вдома у затриманого між чоловіками виникла суперечка, в ході якої зловмисник ножем наніс численні ножові поранення гостю. Від отриманих тілесних ушкоджень той загинув.

Після вбивства домовласник витягнув тіло опонента з будинку на вулицю, одяг, в якому був під час злочину, спалив та вимив сліди крові в оселі.

Фігурант затриманий у порядку статті 208 КПК України. Слідчі за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років за ґратами. До обрання запобіжного заходу підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Досудове розслідування триває.

Макс Мельник

23 січня, 2024