«Ягуар» з Вінниччини за крок до перемоги на чемпіонаті з футболу серед ветеранів АТО/ООС

Новини Вінниці / «Ягуар» з Вінниччини за крок до перемоги на чемпіонаті з футболу серед ветеранів АТО/ООС

Вінницькі «ягуарівці» вийшли до фіналу Чемпіонату з футболу серед ветеранів АТО/ООС за Кубок Героїв АТО. Нацгвардійці гратимуть зі своїми братами по зброї з Маріуполя.

«Ягуарівці» з Калинівки, що на Вінниччині, вийшли до фіналу чемпіонату з футболу серед ветеранів АТО/ООС за Кубок Героїв АТО. Нацгвардійці гратимуть зі своїми братами по зброї з Маріуполя.

Про це йдеться на сторінці Футбольна Ліга учасників АТО у Facebook.

«14 жовтня у фіналі 6-го сезону чемпіонату України на Кубок Героїв АТО сезону 2020 року на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського зустрінуться ФК ДонОВК Маріуполь і ФК Ягуар НГУ м. Калинівка Вінницька область. Початок матчу о 14.00», - йдеться в інформації.

У матчі за 3 місце зустрінуться ФК "Волинь АТО" (Луцьк) та ФК "Рятувальник ДСНС" (Маріуполь). Початок матчу о 12.00.

Зазначимо, що у фіналі чемпіонату брали участь 24 команди Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО сезону 2020 року.

Найкращі клуби були відібрані серед 96 футбольних колективів учасників бойових дій АТО/ООС у своїх гдевізіонах –Захід, Схід, Північ, Південь, Центр та Київ.

Півфінал, в якому пепремогла команда ФК "Ягуар" НГУ відбувся вчора, 12 жовтня, футболісти з Вінниччини перемогл ФК «Волинь» АТО з рахунком 4:1. 

Всеукраїнська Футбольна Ліга Учасників АТО — це постійно діюча та наймасштабніша в Україні програма психологічної і спортивно-оздоровчої реабілітації ветеранів. З 2015 року чемпіонат  проходить в сорока двох містах України. За сезон 96 команд, які налічують понад 3000 ветеранів,

Традиційно, перед кожним матчем Ліги учасників АТО, ветерани вшановують пам'ять загиблих побратимів хвилиною мовчання.

 

Марина Карабай

13 жовтня, 2020