«Ягуарівці» з Вінниччини вийшли у фінал Кубку Героїв АТО

Новини Вінниці / «Ягуарівці» з Вінниччини вийшли у фінал Кубку Героїв АТО

Калинівські «Януарівці» вийшли до фіналу Кубку Героїв АТО. Останню матчеву зустріч у своєму дивізіоні вони зіграли з «Прикордонниками» з Могилів-Подільського, що у Вінницькій області.

Калинівські «ягуарівці» вийшли до фіналу Кубку Героїв АТО. Останню матчеву зустріч у своєму дивізіоні вони зіграли з «Прикордонниками» з Могилів-Подільського, що у Вінницькій області.

Про це повідомляють на сторінці спільноти Військова частина 3028 НГУ у Facebook.

Гра за вихід у фінал між двома найсильнишими командами дивізіону «Центр» відбувалась в Калинівці на стадіоні військової частини.

«Військовослужбовці Калинівського полку підтримували команду впродовж матчу та з захопленням спостерігали за запеклою боротьбою команд. Гравці демонстрували свою майстерність та подарували вболівальникам багато вражень та переживань. Отже, пролунав фінальний свисток суді й команда ФК «Ягуар» отримала беззаперечну перемогу з рахунком 4:1», - йдеться в інформації.

Нагадаємо, що в нинішньому році проходить вже 6 сезон Чемпіонату з футболу на Кубок Героїв АТО-2020. Організатором та засновником чемпіонату вже шостий рік поспіль виступає Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-Разом!» за підтримки Міністерства у справах ветеранів України, Міністерства молоді та спорту України, Української асоціації футболу, Футбольного клубу «Динамо» (Київ) та усіх силових відомств країни.

 

  

Новини Вінниці / «Ягуарівці» з Вінниччини вийшли у фінал Кубку Героїв АТОНовини Вінниці / «Ягуарівці» з Вінниччини вийшли у фінал Кубку Героїв АТОНовини Вінниці / «Ягуарівці» з Вінниччини вийшли у фінал Кубку Героїв АТОНовини Вінниці / «Ягуарівці» з Вінниччини вийшли у фінал Кубку Героїв АТО
Марина Карабай

20 липня, 2020