Як легко і просто підтвердити обсяги споживання газу онлайн

Новини Вінниці / Як легко і просто підтвердити обсяги споживання газу онлайн

Тепер всі користувачі особистого кабінету на сайті 104.ua можуть згенерувати довідку про розподілений (спожитий) природний газ не виходячи з дому.

Про це повідомляє АТ «Вінницягаз».

Завантажити довідку з обсягами газу за останні півроку можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua в розділі «Документи». Ця довідка може стати у нагоді, якщо постачальник газу зробив некоректні нарахування.

Розповідаємо, як це зробити швидко і зручно

Відтепер ви можете підтвердити реальні обсяги споживання, якщо ваш постачальник газу зробив некоректні нарахування!

Завантажте довідку про обсяги спожитого газу за останні 6 місяців в Особистому кабінеті на сайті 104.ua та надайте її вашому постачальнику газу

Розповідаємо, як завантажити довідку

Крок 1 : увійдіть в Особистий кабінет на сайті 104.ua https://104.ua . Натисніть на значок «меню» (три горизонтальні риски) та оберіть пункт «Документи».

Крок 2 : натисніть на кнопку «Замовити» у рядку «Довідка про розподілений (спожитий) природний газ».

Ваш запит оброблятиметься деякий час.

Крок 3 : натисніть на кнопку «Завантажити».

У довідці міститься інформація про обсяги газу, спожиті за останні 6 місяців, які надані вашому постачальнику газу через інформаційну платформу. Документ стане у нагоді споживачам, яким потрібно звірити обсяги спожитого газу з постачальником.

Компанія 104.ua продовжує розвиток сервісів для споживачів природного газу. Переведення в онлайн стандартних послуг і довідок лише один з напрямків. В квітні кожен користувач особистого кабінету на сайті 104.ua може згенерувати довідку про обсяги спожитого газу самостійно. В довідці будуть зазначені обсяги газу, які передані постачальнику газу через інформаційну платформу.

«Цю довідку ми розробили з огляду на численні скарги споживачів на те, що обсяги спожитого газу не збігаються з тим, що виставляє в платіжці Нафтогаз, - говорить Марина Моїсеєва, начальник управління онлайн 104.ua. -  Довідка формується автоматично за останні півроку. Завдяки нанесеному QR-коду ви можете надати її в підтримку Нафтогазу. Після завантаження їм буде доступний ваш EIC-код і обсяги споживання за останні півроку».

Автоматично сформована онлайн довідка стане у нагоді клієнтам 104.ua, які хочуть оскаржити невідповідні нарахування постачальника і довести свою правоту співробітникам Нафтогазу. Дані про обсяги споживання доступні після сканування QR-коду і отримуються напряму із системи 104.ua. Формувати подібну довідку можна один раз на день.

Раніше в онлайн переведено довідку про стан розрахунків за розподіл природного газу. Вона так само доступна в кабінеті 104.ua.

admin

3 травня, 2023