Як у Вінниці Олег Ляшко обдаровував жінок квітами

Новини Вінниці / Як у Вінниці Олег Ляшко обдаровував жінок квітами

Перебуваючи з робочою поїздкою у Вінниці лідер Радикальної партії Олег Ляшко відвідав обласний госпіталь для ветеранів війни. Тут він оглянув матеріально-технічну базу, поспілкувався із медпрацівниками та пацієнтами, серед яких чимало бійців АТО та ветеранів Другої світової.

Перебуваючи з робочою поїздкою у Вінниці, лідер Радикальної партії Олег Ляшко відвідав обласний госпіталь для ветеранів війни. Тут він оглянув матеріально-технічну базу, поспілкувався із медпрацівниками та пацієнтами, серед яких чимало бійців АТО та ветеранів Другої світової.

«У вас тут гарний ремонт, але зрозуміло, що недостатньо обладнання, тому будемо допомагати з діагностичним устаткуванням, збільшуватимемо фінансування на харчування і забезпечення ліками. Тому що, на жаль, у більшості людей пенсії не високі і вони не можуть дозволити собі елементарних потреб», - зазначив Олег Ляшко.

Очільник госпіталю Валерій Бабійчук вирішив не втрачати нагоди й одразу розповів політику, чого сьогодні не вистачає медзакладу.

«У нас є два невирішених питання. Нам вкрай необхідно придбати комп’ютерний томограф і хірургічну С-дугу (рентгенапарат – авт.)», - зауважив керівник закладу.

Чи отримає госпіталь таке необхідне обладнання і коли, покаже час. А от без подарунків вже сьогодні не залишилися жінки-медики та пацієнтки закладу. Олег Ляшко усім їм подарував червоні троянди.