Яку погоду прогнозують для Вінниці? Тепла сонячна декада, а далі початок дощового сезону

Новини Вінниці / Яку погоду прогнозують для Вінниці? Тепла сонячна декада, а далі початок дощового сезону

До кінця тижня на Вінниччині зберігатиметься «символічно» тепла погода. Стандартна осінь, але без дощів. Наступний тиждень – теж. Інколи, як передбачають синоптики, буде навіть по-вересневому тепло. Ще тиждень… А далі прогнозують дощики. Хоча вже не вперше їх обіцяють, а вони десь падають в інших «куточках»…

За даними Укргідрометцентру, найближчими днями у Вінниці збережеться тепла та суха погода. Вдень температурний стовпчик показуватиме +12-15 градусів, а вночі вода на свіжому повітрі не замерзатиме – температура буде трохи вище від нульової відмітки.

Спеціалізований портал Sinoptik прогнозує лише у п’ятницю, 29 жовтня, хмарну погоду зі значним потеплінням вночі (до +8 градусів). В інші дні до кінця тижня чекає стабільність – буде помірно тепло, як для жовтня. А от з початком листопада слід готуватися до похмурої погоди і більш теплих ночей (6-8 градусів).

Дещо схожим можна назвати і прогноз від Gismeteo. До кінця тижня має бути сонячно, а на початку листопада варто очікувати дощиків. З 4 листопада ймовірність опадів є щодня. Зниження денної температури очікується з 6 листопада. А перед тим вдень прогнозується до +18 градусів.

Олеся Рудницька

27 жовтня, 2021