Їздив під кайфом, без прав та з вимкненими фарами: у Вінниці водій назвався патрульним чужим ім'ям

Новини Вінниці / Їздив під кайфом, без прав та з вимкненими фарами: у Вінниці водій назвався патрульним чужим ім'ям

Вночі у Вінниці по вулиці Батозькій патрульні за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Renault, що їхав з вимкненими фарами. Але порушень, як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Вінниччини, у водія набралось значно більше.

Вночі у Вінниці на вулиці Батозькій патрульні за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Renault, що їхав з вимкненими фарами. Але порушень, як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Вінниччини, у водія набралось значно більше.

Щодо світла, то чоловік пояснив патрульним, що просто забув увімкнути фари. А водійське посвідчення сказав, що забув вдома. Коли поліцейські почали встановлювати особу водія, він назвався чужим прізвищем та ім'ям. Лише потім назвав справжні. З'ясувалось, що посвідчення водія він взагалі не отримував.

Більше того, у кермувальника були явні ознаки наркотичного сп'яніння. Він навіть погодився проїхати до наркодиспансеру, але вже там відмовився від огляду.  

Тому на порушника патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не отримувала посвідчення водія) КУпАП.

Сергій Маламура

29 березня, 2021