Юні вінницькі футболісти здобули Кубок Валерія Лобановського 2022

Новини Вінниці / Юні вінницькі футболісти здобули Кубок Валерія Лобановського 2022

Юнаки 2011 року народження з вінницької «Ниви» здолали більш іменитих суперників і здобули перемогу в Кубку Валерія Лобановського 2022, найпрестижнішому загальноукраїнському змаганні серед дітей.

Про це повідомляє ФК «Нива» Вінниця.

У груповому етапі «нивівці» були сильнішими за «Колос» (Ковалівка), ДЮСШ-14 (Київ) та «Фенікс» (Київ), а у чвертьфіналі здолали київський «Атлет» з рахунком 4:1.

У півфіналі вінничани перемогли ФК «Вишгород», а у фіналі зустрілись з київським «Динамо». Основний час закінчився нічиєю 1:1, а ось у серії післяматчевих пенальті сильнішими стали вінничани

«Під час минулої зустрічі з юнаками, президент клубу Артур Загорулько сказав, що з турніру у Києві хлопці точно привезуть перемогу - що вони й зробили», - зазначають у пресслужбі вінницького клубу.

У коментарях вінничани пишуть, що левова частка успіху цього колективу, тримається на плечах тренера Юрія Коваля.

«Навіть втративши деяких гравців, швидко побудував команду з новими лідерами. Імпонує такий підхід до роботи, один з провідних тренерів віницької «Ниви». Майбутнє та сьогодення цієї школи І найголовніше, не має авторитетів серед дитячих «грандів» це імпонує ще більш», - зазначають у дописі.