За європейськими стандартами: у Жмеринці відкрили «Центр здоров’я MEDSUN»

Новини Вінниці / За європейськими стандартами: у Жмеринці відкрили «Центр здоров’я MEDSUN»

З 7 вересня у тестовому режимі у Жмеринці розпочав працювати «Центр здоров’я MEDSUN». Наразі – після офіційного відкриття 28 вересня – медичний центр здатний щодня приймати до 300 відвідувачів, на яких чекають найсучасніше обладнання та найкваліфікованіші лікарі різних фахів. Коли у закладі кажуть про європейські стандарти, то не перебільшують, адже від початку вирішили оснастити його лише сучасною технікою, щоб лікувати за передовими світовими методиками та технологіями.

Співвласниця закладу Юлія Нікіторович пригадує, що у дитинстві часто приїздила до Жмеринки гостювати. У місті залізничників в неї є багато друзів. Тому впевнена, що саме такий багатопрофільний медичний центр потрібен. Завдяки діагностичним та лабораторним дослідженням пацієнт може бути впевнений у тому, що недугу виявлять. А лікарі хворобі не залишать шансів.

Розуміючи потребу в інклюзивності, приміщення обладнані відповідним чином, тому можна казати, що у MEDSUN безбар’єрність теж відповідає світовим нормам. 

«Ми заздалегідь планувати відкрити саме найсучасніший медцентр. Протягом декількох років вели перемовини зі знаними у медицині фахівцями, саме вони обирали обладнання, адже ми чудово розуміємо, що нині надважливо, щоб спеціаліст мав найкращу техніку, тоді результат буде», - пояснює пані Юлія.

Вона запевняє, що вдалося зібрати дуже чудовий колектив, де кожний має можливість реалізувати себе, як спеціаліст, розкрити найкращі якості та вдосконалюватись.

«Дуже вдячна колективу, що повірили у мене, а я намагаюсь забезпечити комфортні та зручні умови», - зазначає Юлія Нікіторович.

«Наш центр дуже потрібний. Як довів час, найбільша цінність – це наше здоров’я та життя, тому у них варто інвестувати. Ми пишаємося сучасною, висококваліфікованою командою лікарів, високотехнологічною лабораторію на рівні європейських стандартів, найсучаснішим УЗД-апаратом, отоларингологічним діагностичним та лікувальним обладнанням», - розповіла Наталія Коцюр, головна лікарка медичного центру та невролог.

За її словами, центр має мету постійно розширювати спектр технічного устаткування, адже на сьогодні саме забезпечення апаратами є визначальним для якісного надання медичних послуг.

«У нас працюють лікарі усіх фахів. Зокрема є ендокринолог. Підбирали спеціалістів виключно за рівнем їх фаху та досвідом, а також бажанням працювати», - каже пані Наталія.  

Напрямки роботи ЦЗ MEDSUN:

Косметологія, ендокринологія, офтальмологія, отоларінгологія, мамологія, педіатрія, дерматологія, гастроентерологія, кардіологія, урологія, проктологія, гінекологія, невропатологія, сімейна медицина, лікувальні маніпуляції, діагностика, виклик лікаря, вакцинація, аналізи

Медцентр пишається денним стаціонаром з постійним медичним супроводом і найкомфортнішими умовами для пацієнтів.

«Якщо людині призначаються, скажімо, крапельниці та інші процедури, то зручно бути протягом дня у палаті фактично готельного типу, при цьому розуміючи, що у будь-яку хвилину поряд медичний працівник. Він слідкує за станом, вимірює тиск, а при потребі запросить вузького спеціаліста для консультації», - додає головна лікарка.

Ще у медцентрі є чудовий дитячий куточок. Ба більше, у черзі з дитиною тут не сидять. Маля може погратися, а потім разом з батьками його проведуть до лікаря. 

Олена Бабенко, головна медична сестра, запевняє, що за рівнем послуг аналогів у Жмеринці немає.

«Жмеринчани у нас можуть отримати абсолютно усі послуги. Думаю, що MEDSUN за певними показниками навіть кращий за вінницькі центри. Приміром, вранці ви здали аналізи, а ввечері вже можете забрати результат», - запевняє пані Олена.

До речі, на сьогоднішні день лабораторія виконує понад 1080 аналізів. З часом кількість збільшуватиметься. 

Також у MEDSUN гінекологічні дослідження відбуваються за допомогою сучасного кольпоскопу, для видалення новоутворень використовують лазерне обладнання. За словами, Наталії Коцюр, медцентр обладнаний новітньою апаратурою для ендоскопічної діагностики та лор-комбайном.

Проте все сьогодні всі гості центру, а саме таке ставлення до пацієнтів вважають вірним, зможуть відчути переваги та повернути здоров’я, адже воно найцінніше.

І наостанок, за будь-якими консультаціями та аналізами пацієнти можуть звертатися з 9-ої по 19-у годину. Запис відбувається як за телефоном, так і безпосередньо у центрі. Вам завжди раді допомогти!

Графік роботи медцентру:

ПН-СБ – 9-19.30

НД 9-14.00

0730005518

0800213999 (безкоштовно)

https://medsunclinic.com.ua/

Олег Верлан

3 жовтня, 2023