Заліз до будинку та погрозами відібрав гітару: на Вінниччині знайшли грабіжника-«меломана»

Новини Вінниці / Заліз до будинку та погрозами відібрав гітару: на Вінниччині знайшли грабіжника-«меломана»

Впродовж двох годин 13 січня на Вінниччині поліцейські розшукали та затримали раніше судимого за майнові злочини підозрюваного у грабежі. У Козятині він пограбував будинок і втік від переслідування господарів.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 14.00 до правоохоронців звернувся 37-річний мешканець міста. Житель Козятина повідомив, що незнайомий чоловік увірвався до його квартири та погрожуючи фізичною розправою відібрав у нього акустичну гітару. Господарі намагались наздогнати грабіжника, але той зник у невідомому напрямку.

Встановили особу грабіжника правоохоронці за описом, який надав хазяїн гітари. За дві години, дільничні офіцери поліції затримали підозрюваного поблизу місцевого ринку.

Як з’ясувалось, зловмисником виявився раніше судимий за майнові злочини 25-річний житель Житомирської області. Він був напідпитку. Речові докази у зловмисника вилучені.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст.186 КК України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Слідством повідомлено затриманому про підозру.

Макс Мельник

14 січня, 2023