Засудженому з Ладижинської колонії і кур’єрці з Вінниці повідомили про підозру у збуті наркотиків

Новини Вінниці / Засудженому з Ладижинської колонії і кур’єрці з Вінниці повідомили про підозру у збуті наркотиків

Засуджений Ладижинської виправної колонії, за даними слідства, замовляв наркотичні засоби, які надходили до колонії замасковані в посилках з продуктами харчування. Надалі він розповсюджував заборонені речовини серед інших засуджених. Наразі чоловікові повідомлено про підозру.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

«Органами прокуратури Вінниччини спільно з правоохоронними органами регіону вживаються системні заходи щодо протидії незаконному обігу наркотичних засобів в установах виконання покарань», - йдеться у повідомленні.

Чоловікові інкримінують правопорушення за . 1 ст. 309, ч. 2 ст. 307 КК України. Він вже неодноразово судимий за подібні правопорушення та наразі відбуває покарання за злочин у сфері обігу наркотичних засобів.

«Крім того, викрито «на гарячому», затримано та повідомлено про підозру у незаконному зберіганні та перевезенні з метою збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України) вінничанці, яка намагалась передати заборонені речовини у посилці засудженому, що відбуває покарання у Вінницькій виправній колонії», - вказують у прокуратурі.  

Макс Мельник

24 січня, 2024