Затримали за зберігання наркотиків та спробу зґвалтування неповнолітньої: ізраїльський воротар з Вінниці відкидає усі звинувачення

Новини Вінниці / Затримали за зберігання наркотиків та спробу зґвалтування неповнолітньої: ізраїльський воротар з Вінниці відкидає усі звинувачення

Ізраїльський воротар грецького клуба «Волос» Борис Клейман дозволив собі насильницькі дії щодо незнайомої 17-річної дівчини. Він – уродженець Вінниці.

Інцидент відбувся під ранок 11-го квітня у одному з грецьких барів. Ізраїльський голкіпер вирішив закрутити роман з бельгійською туристкою. Борис Клейман вибрав найгірший варіант, як можна це зробити, спершу він почав загравати з незнайомкою, проте згодом вирішив дозволити собі насильницькі дії, деталі яких не уточнюються.

Бельгійська туристка до того ж виявилась неповнолітньою, а до Клеймана відразу була викликана поліція за його злодіяння. Проте на правоохоронців чекав ще «сюрприз» від ізраїльського воротаря. При затриманні у голкіпера було також виявлено наркотичні речовини, що звичайно ж, стане негативним бонусом до його злочину щодо незнайомки.

Ізраїльська преса повідомляє, що за чутками у голкіпера героїнова залежність. Перше судове засідання відбулось 13 квітня. Після цього футболіста відпустили під заставу у 20 тисяч євро та заборонили залишати Грецію. У той же час 32-річний воротар відкидає всі звинувачення, добровільно здав ДНК-тест, щоб довести невинуватість. Результати будуть готові за два тижні.

Що відомо про гравця. Він народився у Вінниці. В дитинстві разом з батьками переїхав до Ізраїлю, де почав відвідувати футбольну секцію. Захищав ворота клубів «Хапоель» Тель-Авів, «Бейтар» Єрусалим, також грав на Кіпрі.

За дорослу збірну Ізраїлю Борис Клейман зіграв один матч.

Макс Мельник

16 квітня, 2023