Затримано жінку за продаж особливо небезпечного наркотичного засобу

Новини Вінниці / Затримано жінку за продаж особливо небезпечного наркотичного засобу

28 березня правоохоронці затримали жінку одразу після чергового збуту.

У місті Могилів-Подільському правоохоронці затримали 40-річну жінку, яка продавала надзвичайно небезпечний наркотичний засіб - "макову солому". Відповідно до повідомлення Вінницької обласної прокуратури, жінку затримали після проведення ще одного нелегального збуту наркотиків. За ці дії їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Підозрюваній оголошено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинених повторно.

Під час проведення санкціонованих обшуків у її місці проживання правоохоронці виявили та вилучили значну кількість наркотичних речовин та знарядь для їхнього перероблення. Серед вилученого були два мішки з сухою речовиною, схожою на рослини маку, а також дві сумки з цілими та пошкодженими рослинами маку. Також було вилучено п'ять пакетів з речовиною рослинного походження, яка ззовні нагадувала подрібнений мак, а також пристрій для мелення і просівання макової соломи.

Михайло Білик

2 квітня, 2024