Жахлива ДТП у Вінниці: після святкування п’яна водійка збила на «зебрі» пішохода та намагалася втекти (ФОТО)

Новини Вінниці / Жахлива ДТП у Вінниці: після святкування п’яна водійка збила на «зебрі» пішохода та намагалася втекти (ФОТО)

Ввечері 19 червня у Вінниці на вулиці Чорновола 18-річного хлопця збили на пішохідному переході. Удар був такої сили, що не витримало навіть лобове скло автівки. Проте 44-річна кермувальниця залишила місце ДТП. Численні свідки запам’ятали н тільки марку авто, але й держномер.

Ввечері 19 червня у Вінниці на вулиці Чорновола 18-річного хлопця збили на пішохідному переході. Удар був такої сили, що не витримало навіть лобове скло автівки. Проте 44-річна кермувальниця залишила місце ДТП. Численні свідки запам’ятали не тільки марку авто, але й держномер.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 22.20 поблизу зупинки «вул. Жуковського». Хлопець перетинав проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переході. Водійка Hyundai не пригальмувала.

Після удару пішохід отримав численні травми та був госпіталізований до лікарні швидкої допомоги.

Водійці не вдалося «зникнути». Очевидці ДТП детально розповіли усе, зокрема указали номера авто. Тому жінку швидко розшукали неподалік Київського мосту. Її освідували за допомогою «Драгера». В організмі вінничанки виявлено 1.94 проміле алкоголю (при нормі – 0,2).

Слідством розпочато кримінальне провадження  за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, що передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

За словами очевидців, водійка та пасажирка поверталися зі святкування. Нібито відмічали День медика. Удар був настільки потужним, що його чули, саме чули, люди з навколишніх будинків.

Знайшли авто та жінок на парковці біля «Набережного кварталу»… У салоні були квіти, а самі жінки не заперечували, що є медиками.

 

Новини Вінниці / Жахлива ДТП у Вінниці: після святкування п’яна водійка збила на «зебрі» пішохода та намагалася втекти (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП у Вінниці: після святкування п’яна водійка збила на «зебрі» пішохода та намагалася втекти (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП у Вінниці: після святкування п’яна водійка збила на «зебрі» пішохода та намагалася втекти (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП у Вінниці: після святкування п’яна водійка збила на «зебрі» пішохода та намагалася втекти (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП у Вінниці: після святкування п’яна водійка збила на «зебрі» пішохода та намагалася втекти (ФОТО)