Знущався та силоміць утримував вночі жінку: у Вінниці поліція затримала п’яного зловмисника

Новини Вінниці / Знущався та силоміць утримував вночі жінку: у Вінниці поліція затримала п’яного зловмисника

Працівники вінницької поліції 24 листопада затримали 39-річного місцевого жителя, який напідпитку через ревнощі побив свою цивільну дружину, зв’язав її та проти волі протягом ночі незаконно утримував у власному помешканні.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, вранці зателефонував перехожий та повідомив, що проходячи повз приватний будинок, почув крик про допомогу.

На місце відразу прибув екіпаж працівників управління патрульної поліції. Зайшовши до оселі, поліцейські в одній з кімнат побачили жінку, яка лежала зв’язана. Патрульні допомогли 31–річній вінничанці позбавитися мотузки, надали їй необхідну допомогу й відразу викликали лікарів швидкої та слідчо-оперативну групу поліції.

Чоловіка, який познущався над своєю дружиною, працівники поліції затримали протягом кількох годин неподалік від місця його проживання. Ним виявився 39–річний вінничанин.

Поліцейські встановили, що напередодні ввечері чоловік прийшов додому на підпитку. Між ним та цивільною дружиною виник конфлікт через ревнощі, в ході якого зловмисник почав бити жінку, тягнути за волосся та ображати. Потім він зв’язав співмешканці руки та ноги мотузкою та поклав на ліжко.

Вранці жінка, скориставшись тим, що чоловік пішов з дому, почала кричати та кликати на допомогу, адже спроби самостійно звільнитися були марними. Наразі її госпіталізували до медичного закладу.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 146 КК України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). За такий злочин вінничанину загрожує до 5 років ув’язнення.

Макс Мельник

25 листопада, 2022