ЗСУ завдали ураження по 2 складах боєприпасів, 1 наземному пункту управління БПЛА окупантів

Новини Вінниці / ЗСУ завдали ураження по 2 складах боєприпасів, 1 наземному пункту управління БПЛА окупантів

Згідно із даними, отриманими від Генерального штабу ЗСУ, протягом 756-ої доби широкомасштабної збройної агресії російської Федерації проти України, зафіксовано 80 бойових зіткнень. 

Загалом противник здійснив 4 ракетних та 86 авіаційних ударів, а також 114 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. На жаль, внаслідок цих атак є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Авіаційні удари були нанесені на різні населені пункти різних областей України, включаючи Сумську, Харківську, Луганську, Донецьку та Херсонську. Під артилерійським вогнем опинилися близько 150 населених пунктів ще 8 областей країни.

На різних напрямках фронту зафіксовано різноманітні дії противника. На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін. На Сіверському та Слобожанському напрямках спостерігається збереження військової присутності противника та проведення диверсійної діяльності. 

У багатьох районах противник намагався виконати штурми позицій Сил оборони України, проте ці спроби були відбиті. Зокрема, на Лиманському напрямку ворог атакував населені пункти Луганської області, а на Бахмутському напрямку відбулися атаки в районах Донецької області.