ЗСУ завдали ураження по засобах ППО та станції РЕБ окупантів

Новини Вінниці /  ЗСУ завдали ураження по засобах ППО та станції РЕБ окупантів

Протягом минулої доби було зафіксовано 97 бойових зіткнень

Внаслідок зіткнень ворог здійснив 2 ракетних та 91 авіаційний удар, а також 160 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та мирних населених пунктах.

Російські авіаційні удари зачепили населені пункти у Сумській, Харківській, Донецькій та Запорізькій областях. Понад 110 населених пунктів були під артилерійським обстрілом у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській та Миколаївській областях.

ЗСУ продовжують активно протистояти ворогу в різних напрямках, зокрема у Сіверському, Слобожанському, Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському, Оріхівському, Херсонському та інших. Завдяки діям українських військ, вдалося відбити численні атаки та стримувати ворога, а також завдавати втрати в живій силі та техніці окупаційним військам.

У попередню добу, авіація Сил оборони України та підрозділи ракетних військ завдали удару по розташуванню ворожих сил, знищивши 2 засоби протиповітряної оборони та 1 станцію радіоелектронної боротьби противника.