Зухвалий напад: на Вінниччині рецидивіст увірвався у храм та на очах вірян викрав скриньку з пожертвами

Новини Вінниці / Зухвалий напад: на Вінниччині рецидивіст увірвався у храм та на очах вірян викрав скриньку з пожертвами

У Козятині Вінницької області ранком 31 серпня невідомий чоловік увірвався до приміщення місцевої церкви та забрав скриньку для пожертвувань з грошима. Жінки, які були очевидцями злочину, намагались зупинити зловмисника, але це їм не вдалось…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, до правоохоронці із заявою звернувся настоятель храму. На місце події відразу скерували всі мобільні екіпажі поліції та ввели оперативний план для затримання грабіжника.

Завдяки системі «Безпечне місто» оперативники встановили напрямок руху правопорушника та відразу його затримали на одній із вулиць міста.. Зловмисником виявся раніше судимий за майнові злочини 34-річний житель Івано-Франківської області.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

До обрання запобіжного заходу підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Зібрані пожертвування вилученні.

Макс Мельник

1 вересня, 2022