Звільнено очільника вінницького управління СБУ Олега Зозулю

Новини Вінниці / Звільнено очільника вінницького управління СБУ Олега Зозулю

Менше року керував управлінням УСБУ у Вінницькій області Олег Зозулю. Його разом з очільниками чотирьох інших обласних управлінь звільнено за указом президента Володимира Зеленського.

Менше року керував управлінням СБУ у Вінницькій області Олег Зозуля. Його разом з очільниками чотирьох інших обласних управлінь звільнено указом президента Володимира Зеленського.

Про останні кадрові рішення глави держави на брифінгу заявив заступник очільника Адміністрації президента Руслан Рябошапка. За його словами, звільнення заступників очільника Служби Безпеки О. Фролова та В. Косинського пов’язані з «протиправними діями, у тому числі під час виборчої кампанії».

Також Рябошапка зазначив, що звільнені керівники управлінь в Одеській (О. Довженко), Вінницькій (О. Зозуля), Закарпатській (В. Пахнюк), Чернівецькій (Р. Сторожук) і Львівській (О. Ткачук) областях. Рябошапка заявив, що вказані керівники «відзначилися в негативному плані в явищах, пов’язаних з контрабандою».

Нагадаємо, що Олега Зозулю було призначено на посаду керівника управління наприкінці жовтня 2018 року, а його попередника Володимира Пахнюка – переведено на Закарпаття.

До призначення керівником О. Зозуля працював на посаді заступника начальника управління.

Олег Верлан

11 червня, 2019