Чоловік вінничанки та лідер збірної України гратиме за майбутнього англійського гранда

Новини Вінниці / Чоловік вінничанки та лідер збірної України гратиме за майбутнього англійського гранда

Трансферна історія з переходом українського захисника «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка здобула своє продовження. Чоловік «Міс Вінниці-2013» і один з лідерів збірної України залишиться в АПЛ, але вже в іншому клубі, а саме у «Ньюкаслі».

Зазначимо, що клуб «Ньюкасл Юнайтед» належить Суверенному фонду Саудівської Аравії. Власники планують вивести його в гранди англійського та європейського футболу.  

Як повідомляє Daily Mail, цієї зими керівництво «сорок» зробить Сіті пропозицію по 24-річному українцеві, який цього сезону переважно задовольняється роллю запасного.

Повідомляється, що новий головний тренер «Ньюкасла» Едді Хау особисто зацікавлений у талановитому універсалові, який встиг провести понад 60 матчів у Прем'єр-лізі. Боси «чорних городян» мають намір запропонувати МС орендну угоду. Про право викупу не повідомляється.

Нагадаємо, цього сезону український захисник шість разів з'являвся на полі у блакитній футболці у всіх турнірах. В останньому матчі проти ПСЖ Зінченко зіграв на рідній позиції інсайду замість традиційного місця ліворуч у захисті.

Вартість Зінченка, згідно з порталом Transfermarkt, становить 28 мільйонів євро. Контракт гравця з «МанСіті» розрахований до 30 червня 2024 року.

Макс Мельник

29 листопада, 2021