Вінничанину вручено орден "За мужність" за витримку та героїзм на полі бою

Новини Вінниці / Вінничанину вручено орден "За мужність" за витримку та героїзм на полі бою

Молодший сержант Юрій Попадюк отримав високу військову нагороду.

Уже з березня 2023 року Юрій професійно виконує свої обов'язки на Донецькому напрямку, захищаючи країну від російської навали в складі 71-ї окремої єгерської бригади Державної служби охорони Військово-морських сил ЗСУ.

Наприкінці березня цього року Юрій виявився справжнім лідером, керуючи штурмовою групою, яка атакувала ворожі позиції. Прицільним вогнем кулемета він особисто знищив групу піхоти ворога та забезпечив розгортання підрозділу на визначених рубежах. Навіть отримавши поранення, він не зупинився і продовжив координувати дії своїх побратимів.

За героїчні вчинки та успішне виконання бойових завдань молодший сержант Юрій Попадюк був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський особисто вручив цю державну нагороду відважному військовослужбовцю.

Новини Вінниці / Вінничанину вручено орден "За мужність" за витримку та героїзм на полі боюНовини Вінниці / Вінничанину вручено орден "За мужність" за витримку та героїзм на полі боюНовини Вінниці / Вінничанину вручено орден "За мужність" за витримку та героїзм на полі бою