Дорожні мандри «під кайфом»: у мережі нарізка відео з автівкою вінничанина стає «хітом»

Новини Вінниці / Дорожні мандри «під кайфом»: у мережі нарізка відео з автівкою вінничанина стає «хітом»

У Ситуаційному центрі Вінниці зробили підбірку відео «мандрівки» кермувальника Volkswagen Caddy вулицями міста зі жвавим рухом 30 травня. І ця підбірка має всі шанси стати «вірусною», адже у поведінці водія складно знайти натяки на адекватність. У патрульній поліції кажуть, що нарколог виявив в організмі порушника канабіс. По відео складається враження, що вінничанин занадто «обкурився».

Нагадаємо, вчора NaПарижі писав, що на вулиці Стрілецькій Volkswagen Caddy наїхав на дорожній знак. А далі водій автомобіля почав тікати трамвайними коліями та опинився на справжнісінькій пастці, заблокований з різних боків багатоповерхівками, огорожею стадіону 30-ї школи-ліцею та трамваю попереду…

Проте патрульні не вказували всіх обставин. Завдяки камерами відеонагляду вдалось «зібрати» певну частину «пригод» водія. Спочатку на вулиці Київській він не помітив світлофор, тому поїхав на червоний, коли дорогу переходили пішоходи. Ба більше, оскільки кермувальнику легковика заважали автівки, що стояли попереду, він проїхав через дві «смуги» по протилежній частині траси. Дивом під колеса не потрапили люди.

Далі вінничанин завернув на Стрілецьку. Там йому несподівано захотілось «на ходу» вийти… Так-так. Чоловік залишив водійське місце, а легковик поїхав сам і врізався у дорожній знак. Свідки були шоковані, тому викликали патрульних.

Коли водій повернувся до салону, то почав тікати і обрав той шлях, який йому здався зручним. Ймовірно, канабіс був настільки дієвий, що вінничанин вирішив, що варто рушати по коліям. Але «чомусь» на зустріч їхав трамвай.         

Ігор Заіковатий

31 травня, 2023