Ігор Леонов розповів, які завдання йому поставили у керівництві вінницької «Ниви»

Новини Вінниці / Ігор Леонов розповів, які завдання йому поставили у керівництві вінницької «Ниви»

Новопризначений тренер вінницької «Ниви» Ігор Леонов прокоментував своє призначення для Meta-ratings.com.ua. Наставник не скриває, що наступного сезону команда має боротися за путівку до Першої ліги.

Нагадаємо, NaПарижі писав про призначення І.Леонова головним тренером «Ниви». У грудні 2021-го фахівець пішов з аналогічної посади у «Минаї», який є аутсайдером Прем’єр-ліги.

«З пропозицією очолити «Ниву» до мене звернувся президент футбольного клубу Артур Загорулько, котрий свого часу грав під моєю опікою за молодіжний склад донецького «Шахтаря». Розмірковував недовго, все ж таки Вінниця — футбольне місто, а після зустрічі з керівництвом, спонсорами з'явилася впевненість, що вони слів на вітер не кидають», - зазначив Ігор Леонов.

За його словами, контракт підписав на 1,5 роки і він сподівається, що «наступного сезону «Нива» завоює путівку до Першої ліги».

«Мене запевнили, що паралельно вестиметься робота з удосконалення клубної інфраструктури. 21 січня я буду представлений команді. Заключний етап підготовки проведемо у Туреччині. Допомагатиме мені Михайло Старостяк — екс-гравець національної збірної України, з яким ми разом працювали у «Шахтарі» та «Минаї», - додав фахівець.

Макс Мельник

17 січня, 2022