Хакери від імені Вінницької облради «об’явили» про мобілізацію підлітків

Новини Вінниці / Хакери від імені Вінницької облради «об’явили» про мобілізацію підлітків

На офіційному сайті Вінницької обласної ради заявляють про те, що 28 квітня відбулося несанкціоноване втручання у роботу веб-ресурсу. У рубриці «Новини» з’явилася фейкова інформація із заголовком «Терміново», яка не відповідає дійсності.

На офіційному сайті Вінницької обласної ради заявляють про те, що 28 квітня відбулося несанкціоноване втручання у роботу веб-ресурсу. У рубриці «Новини» з’явилася фейкова інформація із заголовком «Терміново», яка не відповідає дійсності.

Її видалили. Модератори зазначають, що від облради із заявою звернулися до відділу кіберполції ГУНП у Вінницькій області, який просять провести розслідування у справі несанкціонованого втручання сторонніх осіб в роботу офіційного сайту.

Як стало відомо NaПарижі з власних джерел, невідомі хакери після втручання у роботу офіційного ресурсу розмістили фейк про мобілізацію 15-річних підлітків.

Можна лише припустити, що несанкціонований доступ відбувався на замовлення певних структур країни-агресора з метою розповсюдження пліток та спроби залякування населення регіону.

Олег Верлан

28 квітня, 2021