На Вінниччині п'яний пенсіонер вбив сокирою двох односельчан (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині п'яний пенсіонер вбив сокирою двох односельчан (ФОТО, ВІДЕО)

Стали відомі подробиці жахливої трагедії, що розігралася в селі Бушинка на Тиврівщині. Місцевий пенсіонер сокирою вбив двох мешканців свого села, одному з яких 56, а іншому – 62 роки. Їх тіла виявив сільський голова на подвір'ї обійстя 64-річного підозрюваного у вбивстві. Керівник громади відразу зателефонував до поліції й розповів про побачене.

Стали відомі подробиці жахливої трагедії, що розігралася в селі Бушинка на Тиврівщині. Місцевий пенсіонер сокирою вбив двох мешканців свого села, одному з яких 56, а іншому – 62 роки. Їх тіла виявив сільський голова на подвір'ї обійстя цього 64-річного підозрюваного у вбивстві. Керівник громади відразу зателефонував до поліції й розповів про побачене.

На місце трагедії прибули слідчі за району та Вінниці, експерти й кінологи з собаками. Першим допитали господаря будинку, довкола якого знайшли вбитих. Він чи не щодня вживав горілку, а загиблі нерідко складали йому компанію. За якийсь час правоохоронці зрозуміли, що це й є імовірний вбивця. Про це свідчили й зібрані докази. Згодом той зізнався, що скоїв подвійне вбивство.

Ось як це сталося: 4 лютого у його хаті вони втрьох пили горілку, затим посварилися. Він схопив сокиру й вдарив по голові одного товариша по чарці, а затим другого. Ті вискочили з будинку, а він, побачивши, що його «гості» зникли, ліг у ліжко. Прокинувшись вранці, біля будинку виявив їх мертвими. Намагаючись уникнути покарання, він пішов до сільського голови й розповів йому про двох загиблих, наголосивши, що їх убив не він, а хтось інший.

Підозрюваного утримують під вартою. Йому загрожує довічне позбавлення волі.