На Вінниччині затримали «майстра», який взявся ремонтувати автівку та продав її

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали «майстра», який взявся ремонтувати автівку та продав її

До 5 років позбавлення волі світить 29-річному жителю м. Гнівань Вінницького району, який підозрюється у незаконному заволодінні чужого автомобіля. Можливо, під час слідства правоохоронці знайдуть додаткові факти злочинів чоловіка. Поки відомо, що він обіцяв відремонтувати, а насправді продав автомобіль вінничанки.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 20 вересня із заявою про викрадення її автомобіля «ВАЗ» до правоохоронців звернулась 32-річна мешканка Вінниці

Ще у червні цього року вона залишила транспортний засіб на ремонт місцевому майстру, однак по сьогоднішній день автомобіль власниці не повернули.

Поліцейські з’ясували, що чоловік, який взявся за ремонт автівки, насправді використовував його для власних потреб. А коли «ВАЗ» перестав їздити, зловмисник продав автомобіль на так звану «розборку».

У підозрюваного вилучено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та державний номерний знак.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі.

Макс Мельник

21 вересня, 2022