Нічна атака БпЛА: зафіксовані влучання на Львівщині та Дніпропетровщині

Новини Вінниці / Нічна атака БпЛА: зафіксовані влучання на Львівщині та Дніпропетровщині

В ніч з 17 на 18 березня Сили протиповітряної оборони знищили 11 із 16 безпілотників типу "Шахед", які атакували Україну з Брянської області та Краснодарського краю РФ. Решта влучили в обєкти на території львівської та Дніпропетровської областей.

Як повідомило командування Повітряних сил ЗСУ, «російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе іранського виробництва типу «Shahed-136/131». Силами та засобами повітряних командувань «Центр», «Схід» та «Захід» Повітряних сил ЗСУ знищено 11 ударних БпЛА в центральних, західних та східних областях.

Вночі на 18 березня росіяни влучили трьома БПЛА у нежитлові приміщення в Яворівському районі Львівщини, ще три збили сили ППО. Про це повідомив очільник ОВА Максим Козицький.

«Близько 1 години ночі нашу область атакували дрони-камікадзе типу Shahed 136. За попередньою інформацією, їх було шість. Три збили наші Сили ППО. Дякую ПК «Захід». Ви врятували багато життів і багато людського майна. Це було дуже складне завдання, адже дрони летять низько», - зазначив очільник Львівщини

Нежитлові приміщення у Яворівському районі пошкоджені, але постраждалих немає.

Міський голова Новомосковська Дніпропетровської області Сергій Рєзнік зазначив, що внаслідок атаки дронів було влучання у промисловий об’єкт, наслідки ліквідовують надзвичайники.

Олег Верлан

18 березня, 2023