Павло Зібров пригадав, як його прихильниця лізла до нього на четвертий поверх готелю у Вінниці з шампанським та квітами

Новини Вінниці / Павло Зібров пригадав, як його прихильниця лізла до нього на четвертий поверх готелю у Вінниці з шампанським та квітами

Український співак, уродженець Вінницької області Павло Зібров у молодості мав «мільйон прихильниць». Одна з них, саме у Вінниці, виявилась скелелазкою. У вітряну погоду під дощем вона полізла до кумира по фасаду будівлі готелю. Який саме вінницький готель став випробуванням для жінки співак не уточнив.

Про це він розповів в інтерв’ю «Гордону».

«У мене було мільйон прихильниць. І не один мільйон, – розповів 66-річний Зібров. – Хочу сказати, у мене одна прихильниця лізла на четвертий поверх у Вінниці й мало не вбилася. У готелі лізла. Я на четвертому поверсі, сидить адміністратор, щоб нікого не пропускати. Тому що два-три концерти на день. У п'ятницю – два, у суботу – три, неділя – три. І такий чос».

За словами співака, того дня на вулиці був вітер і дощ.

«Чую, хтось у балконні двері – бум-бум. Хто там такий? Балкон відчиняю – мокра стоїть дівчинка. Ось так викручуй. І дві гвоздики в роті, тому що третю десь загубила по дорозі. Я думаю: «Викинемо ці дві, це натяк на щось». Пляшка шампанського в руках – слава богу, не розбила. Подряпана й мокра. Вона залізла по цій трубі гнилій, – поділився спогадами співак. – Що було далі? Я її обігрів, звісно».

Зібров додав, що ця ситуація сталася, коли він уже розлучився з першою дружиною, але ще не зустрів своєї теперішньої дружини Марини Зібрової.

«Це був золотий мій період між 26 і 35 [роками]. Ось це я ще був холостим. І мій період закінчився з Мариною Володимирівною. І холостяка видавили з мене просто», – підсумував він.