Побив битою та стріляв на вулиці: конфлікт у Вінниці виник через дружину «стрілка»

Новини Вінниці / Побив битою та стріляв на вулиці: конфлікт у Вінниці виник через дружину «стрілка»

Ввечері 12 червня у Вінниці на вулиці О. Гончара (мікрорайон Пирогово) під час конфлікту битою 46-річний чоловік завдав ушкоджень незнайомцеві та стріляв по ньому з травматичного пістолета. Після цього зловмисник втік. Людину затримали. Такі дії караються позбавленням волі терміном до 7 років.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 19 години на «102» надійшла інформація про стрілянину. Невідомий чоловік під час суперечки побив 31-річного вінничанина битою та стріляв…

На місці події оперативники ідентифікували автомобіль, на якому приїжджав зловмисник, та встановили його особу. Згодом поліцейські розшукали правопорушника і затримали його.

За попередньою інформацією, між дружиною затриманого та потерпілим на вулиці виникла суперечка. На «допомогу» жінці приїхав її 46-річний чоловік. Він битою завдав 31-річному вінничанину ушкоджень, а потім кілька раз вистрілив у чоловіка з травматичної зброї. Одна із куль влучила потерпілому в плече.

З 46-річним чоловіком слідчі відразу провели всі необхідні процесуальні дії, вилучили знаряддя злочину – биту та пістолет з набоями.

До обрання запобіжного заходу та повідомлення про підозру по ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство) затриманий перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Всі необхідні дозвільні документи на травматичну зброю  у чоловіка є в наявності.

Макс Мельник

13 червня, 2022