Росія випустила близько сотні ракет: «Укренерго» вводить безпрецедентні заходи

Новини Вінниці / Росія випустила близько сотні ракет: «Укренерго» вводить безпрецедентні заходи

Чергова спроба примусу до переговорів – масована атака росіян. Ворог завдав ударів близько сотнею ракет по більшості регіонів України, намагаючись знищити систему енергозабезпечення. Тому в Офісі президента та «Укренерго» вдаються до безпрецедентних заходів.

Тепер екстрені відключення застосовано по всій Україні. Українцям радять за можливості заряджати ліхтарі, телефони та павербанки.

«Російські терористи завдали чергового спланованого удару по об’єктах енергетичної інфраструктури. Ситуація критична», - зазначили на Банковій.

Найбільше влучань зафіксовано в центрі та на півночі країни. Хоча влучання чи збиті ППО російські ракети фіксують майже в усіх регіонах. Перелічувати зайве.

В столиці ситуація вкрай важка, вводяться спеціальні графіки аварійних відключень. Укренерго вимушені розпочати екстрені відключення світла для збалансування енергосистеми та уникнення аварій на обладнанні.

Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють. Споживайте електроенергію помірно і тримаймося! Терористи все одно будуть переможені.

Мапа ракетних ударів

Олег Верлан

15 листопада, 2022