Стали відомі наслідки пожежі та вибухів на арсеналі в Калинівці (ФОТО)

Новини Вінниці / Стали відомі наслідки пожежі та вибухів на арсеналі в Калинівці (ФОТО)

На Вінниччині 11 вересня через пожежу поблизу арсеналу ЗСУ під Калинівкою пвзірвались шість боєприпасів. У за інформацією наданою ДСНС відомо, що місцеві жителі не постраждали. Сьогодні, у генштабі надали офіційну інформацію та фото з місця вибухів.

На Вінниччині 11 вересня через пожежу поблизу арсеналу ЗСУ під Калинівкою вибухнули шість боєприпасів. За інформацією наданою ДСНС відомо, що місцеві жителі не постраждали. Сьогодні, у Генштабі ЗСУ надали офіційну інформацію та фото з місця вибухів у Вінницькій області.

За повідомлення прес-служби Генерального штабу ЗСУ, опублікованому в Facebook, 12 вересня стало відомо, про продовження роботи фахівцями над ліквідацією окремих осередків задимлення на території військового арсеналу в Калинівці, де 11 вересня відбулися нові вибухи.

Також, у Генштабі уточнили, що по станом на 13:20 загорання повністю локалізовані, лише залишилося незначне задимлення території. Свої слова військові підтвердили фото, зробленими під час обльоту території. На них видно, що осередків горіння немає. Також з публікації видно, що саме місце вибуху невелике.

"На місці події працюють оперативна група на чолі з першим заступником начальника Генерального штабу ЗСУ, фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій, працівники Національної поліції і Військової служби правопорядку ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Генштаб підтвердив, що жертв і постраждалих серед військових і цивільного населення немає.

Нагадаємо, що раніше NaПарижі писав, що причиною пожежі нібито став порох.  

Новини Вінниці / Стали відомі наслідки пожежі та вибухів на арсеналі в Калинівці (ФОТО)Новини Вінниці / Стали відомі наслідки пожежі та вибухів на арсеналі в Калинівці (ФОТО)Новини Вінниці / Стали відомі наслідки пожежі та вибухів на арсеналі в Калинівці (ФОТО)Новини Вінниці / Стали відомі наслідки пожежі та вибухів на арсеналі в Калинівці (ФОТО)
Ірина Заіковата

12 вересня, 2019