Трагічна загибель на кордоні: Ще одна смерть при спробі перетнути річку Тиса

Новини Вінниці / Трагічна загибель на кордоні: Ще одна смерть при спробі перетнути річку Тиса

У рамках відповідальності відділу прикордонної служби "Тячів" Мукачівського загону вчора відбулися пошукові заходи за участю співробітників водолазно-рятувального відділення міста Хуст.

Пошукові дії були спрямовані на встановлення місця перебування 29-річного громадянина України, який можливо потонув у річці Тиса. Мати чоловіка повідомила про його зникнення, стверджуючи, що він мав намір незаконно перетнути кордон річкою Тиса 25 січня 2024 року та з того часу не виходив на зв'язок.

В ході пошукових заходів виявлено сліди однієї особи, що вели у річку Тиса, але навіть після тричі проведених пошуків з метою виявлення зниклого, його вдалося знайти лише вчора. Тіло 25-річного жителя села Великий Бичків Закарпатської області дістали з води.

При потопельникові знайдено паспорт громадянина України для виїзду за кордон, внутрішній паспорт, мобільний телефон та банківські картки. Це стало 20-м випадком загибелі осіб під час спроби подолати річку Тиса з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Ще шестеро чоловік загинули у горах.