У гостьовому поєдинку вінницька «Нива» здолала аутсайдера групи «Любомир»

Новини Вінниці / У гостьовому поєдинку вінницька «Нива» здолала аутсайдера групи «Любомир»

Вчора, 6 листопада, у Бучі під Києвом «Ниві» вдалося перервали тривалу семиматчову безвиграшну серії. Беззаперечний аутсайдер групи А Другої ліги «Любомиром» (Ставище, Київська область) не зміг дати гідний опір вінницькій дружині, зазнавши чергової поразки – 1:2.

Як зазначають у пресслужбі «Ниви», вінницька команда наразі у складному становищі через звільнення «за згодою сторін» головного тренера Володимира Циткіна, досвідчених гравців Борячука і Козьбана. Через травму матч пропускав Зеленевич, через перебір жовтих карток – Худік.

Проте на поле повернулися Петрик і Хохлов, а місце у воротах зайняв Гурідов. Виконуючим обов’язки головного тренера став Валентин Вишталюк, який був помічником Володимира Циткіна.

На старті гри гостей очікував «холодний душ». Після розіграшу штрафного удару на 10-й хвилині Лука Надірадзе випередив наших захисників і загнав шкіряного у сітку. 1:0.

Зрівняти рахунок «Ниві» вдалося на 34-й хвилині. Після передачі Дениса Громока, який увірвався у карний майданчик, відзначився Едуард Сербул.

Після перерви «Нива» намагалася діяти активно, «першим номером». Адже, зрозуміло, нічия з аутсайдером команду з Вінниці не влаштовувала. Ключовим виявився епізод на 63-й хвилині. Автор забитого м’яча Лука Надірадзе за фол в центрі поля отримав другу жовту картку і був видалений.

«Нива» вперто намагається реалізувати численну більшість. Врешті-решт це призвело до фолу у карному майданчику господарів поля. Його чітко реалізував Артур Загорулько. Граючий президент залишається лідером перегонів бомбардирів у групі «А».

Макс Мельник

7 листопада, 2021