У Криму в ДТП загинув ще один відомий колаборант: колишній нардеп сів п’яним за кермо

Новини Вінниці / У Криму в ДТП загинув ще один відомий колаборант: колишній нардеп сів п’яним за кермо

За повідомленнями російських ЗМІ, в окупованому Криму в ДТП розбився експарламентар Олексій Ременюк. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, він сів за кермо, його автівка протягнула співробітника ДПС по асфальту і зіткнулась з вантажівкою.

Про це пише російське видання Mash. Ременюк розбився на смерть у ДТП, намагаючись уникнути поліцейської погоні в окупованому Сімферополі.

Видання зазначає, що 66-річний народний депутат України кількох скликань їхав увечері з дня народження товариша на своєму позашляховику Range Rover. Автомобіль Олексія Ременюка зупинили співробітники поліції. Під час перевірки документів політику запропонували пройти алкотестер, який показав позитивний результат.

«Коли поліцейські спробували його затримати, Олексій Ременюк вирвався з рук, стрибнув за кермо й дав по газу. Водій протяг ДПСника дверима авто по асфальту, а коли почалася погоня, Range Rover Ременюка вийшов на зустрічну смугу на об'їзній трасі та зіткнувся з вантажівкою», — йдеться в повідомленні Mash.

Унаслідок зіткнення з вантажним автомобілем Ременюк отримав травми, несумісні з життям. Крім того, у смертельній ДТП у Криму загинув пасажир Range Rover.

Олексій Ременюк — народний депутат України III та IV скликань. Був членом політичних партій «Громада» й «Батьківщина». 2006 року політик намагався потрапити до Верховної Ради за списками політсили «Партія політики Путіна», проте втретє політика до парламенту обрано не було через низькі результати за підсумками голосування. Через шість років Олексій Ременюк знову балотувався до Ради від партії «Русь Єдина», діяльність якої пізніше була заборонена восьмим апеляційним адмінсудом у Львові.

Нагадаємо, на Херсонщині у ДТП 9 листопада загинув колишній проросійський блогер, заступник головного гауляйтера регіону Стрємоусов.  

Олег Верлан

10 листопада, 2022