У Москві загорілась автівка заступника начальника Генштабу. У підпалі підозрюють дівчину, яка проти війни

Новини Вінниці / У Москві загорілась автівка заступника начальника Генштабу. У підпалі підозрюють дівчину, яка проти війни

У Москві загорівся автомобіль заступника начальника Генштабу ЗС РФ Євгенія Секретарєва. Російські правоохоронці переконані у підпалі, навіть затримали дівчину, яка не згодна із війною.

Одразу декілька російських видань вказують, що генеральська BMW X6 була припаркована у дворі будинку на Ленінградському шосе в момент. У результаті пожежі багажник машини повністю вигорів.

Слідчі у декількох метрах від автівки помітили вигорілу траву і, за словами очевидців, недалеко від машини бачили «підозрілу дівчину».

Її вже затримали. За попередньою інформацією, вона облила бензином багажник авто Секретарєва і підпалила. Також зазначається, що росіянка пояснила свій вчинок тим, що виступає проти «військової операції» в Україні.

Варто зауважити, що Секретарєв є працівником 8-го управління Генштабу, яке відповідає за військову цензуру, а саме, стежить за тим, щоб в росЗМІ не з'являлися «неправильні» твердження про армію РФ.

Олег Верлан

27 серпня, 2022